Megako d.o.o

Kod nas možete dobiti vrlo povoljno, u kratkim rokovima kvalitetne patent zatvarače svih vrsta, boja i izvedbi, kao i svu stručnu pomoć oko njihove primjene.

 

O nama

 MEGAKO 2 d.o.o. za proizvodnju, izvoz-uvoz i trgovinu osnovano je i počelo s radom 1996. godine proizvodnjom i izvozom pribadača, sigurnica (ziherica), iglica za značke i bedževe, iglica za ribolov (peškafondo), te dijela metalne galanterije za potrebe industrije i trgovine široke potrošnje.

Prema zahtjevima tržišta ponudu smo proširili programom patent zatvarača, posebno patent zatvarača skrivenog zuba, pozamanterije i čičak traka, dugmadi, konca, šivačih igala, škara, drukera i ostalog pribora za tekstilnu industriju i trgovine priborom za šivanje i pletenje (ručni rad). Zbog stručnosti i iskustva zaposlenih orijentirali smo se na kvalitetne proizvode poznatih proizvođača (PRYM, KOH-I-NOOR, YKK, AMANN i drugi.) čime nam je omogućen uspješan nastup s urednim snabdjevanjem u promptnom roku.

Smisao daljnjeg poslovanja nam je uspješna suradnja i zadovoljstvo naših sadašnjih i budućih kupaca urednim isporukama kvalitetnih proizvoda po prihvatljivim cijenama.

Dobrodošli u mogućnost uspješne suradnje na obostrano zadovoljstvo.

Vaš  MEGAKO 2.

   prym        schmetz       coats  ykkmegapoliplet

aman